~30 g kremo:
migdolų al. - 30% - 9 g
morkų sėklų hidrolatas - 62 % - 18,6 g
emulsinis vaškas - 3% - 0,9 g
ksantano guma 0,3% - 0,09 g
hialurono rūgštis, milteliai - 0,1% - 0,03
alavijo gelis - 5% - 1,5 g
ekokonservantas - 0,6% - 6 l
Į hidrolatą sijodami įberiame ksantano gumą ir maišome, kurį laiką palaukiame, kol skystis pradės tirštėti. Naudodamiesi principu indas inde pakaitiname aliejų ir emulsinį vašką, tuo pat metu kitame inde, vis pamaišydami šildome hidrolatą. Kai skysčiai pasieks 65 l. C temperatūrą (kai ištirps emulsinis vaškas), po truputį pilame hidrolatą į aliejus ir maišome. Kai kremas pasiekia 40 l. C, įmaišome priedus - hialurono rūgštį, alavijo gelį, ir ekokonservantą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą